Uitvaart in Friesland

Uitvaart in Friesland

Verlies brengt veel emoties met zich mee en in zo’n moeilijke tijd kan het organiseren van een uitvaart overweldigend lijken. Als uitvaartverzorger in Friesland help ik jou om samen een waardig afscheid van jouw dierbare te organiseren. Want een uitvaart organiseer je mét elkaar. Misschien heb je zelf al ideeën over de uitvaart, of laat je je liever door mij begeleiden. Samen zorgen we voor een passend en waardige uitvaart van jouw dierbare in de prachtige provincie Friesland.

Uitvaart regelen in Friesland

Er komt misschien veel op je af, maar als uitvaartverzorger in Friesland kan ik je helpen bij het regelen van een passende uitvaart voor jouw dierbare. Tijdens ons contact zal er alle ruimte zijn voor vragen, voor verdriet, maar er mag ook zeker ruimte zijn voor een lach, voor humor, voor dankbaarheid voor een geleefd leven.

Als jouw uitvaartverzorger ben ik 24/7 bereikbaar op 06 21 93 70 29 voor een uitvaart in Friesland. Indien gewenst kunnen we met elkaar praten in de Friese taal.

Bel gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wil je alvast een idee krijgen van de praktische zaken of de financiële kant van een uitvaart? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Uitvaartlocaties in Friesland

Het is mogelijk om op verschillende locaties in Friesland afscheid te nemen van een dierbare. Het staat jou als nabestaande geheel vrij om te kiezen waar je de uitvaart voor jouw dierbare wilt laten plaatsvinden. Als uitvaartverzorger in Friesland ben ik onder andere actief in Drachten, Grou, Marssum, Dokkum, Opeinde, Oudehaske en Sneek. Daarnaast verzorg ik ook uitvaarten in Drenthe en uitvaarten in Groningen.

Bekijk rustig enkele van de uitvaartlocaties in Friesland waar het afscheid zou kunnen plaatsvinden. Staat jouw gewenste locatie er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Uitvaart inspiratie

Een uitvaart is een persoonlijke aangelegenheid, een laatste kans om de essentie van een geliefd persoon te vieren en eer te betonen. Met muziek, bloemen, het rouwdrukwerk en ook het type kist kun je de uitvaart helemaal afstemmen op jouw dierbare. Op onze inspiratiepagina’s vind je tal van ideeën om de uitvaart nog persoonlijker en betekenisvoller te maken.

Kosten uitvaart

Openheid en transparantie zijn essentieel, ook als het gaat om uitvaartkosten. Het is mogelijk om al bij het leven met elkaar in gesprek te gaan, waarbij we jouw wensen en de bijbehorende kosten met elkaar bespreken. Ook kan ik met je meedenken als er een beperkt budget is. Door juist dan buiten de gebaande paden te denken, kun je veel kosten besparen, zonder dat het ten koste gaat van een persoonlijk en passend afscheid.

Ga naar de inhoud