Uitvaart

Ieder leven is uniek en daarom verdient ieder afscheid een persoonlijke touch. Met oog voor detail, empathie en professionaliteit sta ik als uitvaartverzorger aan jouw zijde. Samen zorgen we voor een waardig en uniek laatste eerbetoon, waarbij jouw wensen en die van de overledene centraal staan. Laat mij je ondersteunen in deze moeilijke, emotionele periode om samen een mooi, persoonlijk afscheid te creëren.  

Uitvaart vooraf regelen

Voor wie het een fijn idee vindt om zijn of haar eigen uitvaart vooraf te regelen, is er de mogelijkheid om hiervoor een afspraak met mij te maken. Het regelen van je eigen uitvaart bij leven biedt rust en zekerheid. Hiermee geef je vorm aan je persoonlijke wensen, ontlast je nabestaanden en zorg je voor financiële duidelijkheid. Jouw keuzes blijven flexibel en kunnen altijd worden aangepast. Lees meer over het regelen van je uitvaart bij het leven.

Wat te doen bij een overlijden

Na het overlijden van een geliefde word je overspoeld met verantwoordelijkheden. Belangrijk is om direct de huisarts te bellen. Tenzij de persoon overleden is in een ziekenhuis of zorgcentrum. Dan is de arts al op de hoogte. Hierna kun je contact met mij opnemen. Als uitvaartverzorger help ik je om alle praktische zaken te regelen. Met zorg, begrip en deskundigheid begeleid ik je bij elke stap, zodat de uitvaart een waardig en persoonlijk afscheid wordt.  

Lees meer over wat je moet bij een overlijden. 

Uitvaartverzorger Alet Postma

Als uitvaartverzorger heb ik mij toegewijd aan het ondersteunen van families in hun meest kwetsbare momenten. Door mijn jarenlange ervaring in de uitvaartzorg begrijp ik de nuances en emotionele lading die met het afscheid van een geliefde gepaard gaan. Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat elk afscheid zo persoonlijk en betekenisvol mogelijk is, zodat het recht doet aan de herinneringen en het leven van de overledene. Jouw wensen en gevoelens staan bij mij centraal. Ben je op zoek naar een persoonlijke en zorgzame benadering? Neem dan contact met mij op.  

Ga naar de inhoud